1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Vali Yavuz’dan Trafik Tedbirleri Açıklaması: “Yolun Sonu Bayram Olsun” Kampanyası Başladı!

Vali Yavuz’dan Trafik Tedbirleri Açıklaması: “Yolun Sonu Bayram Olsun” Kampanyası Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze Trafik Uygulama ve Kontrol Noktası’nda gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Yavuz, güvenlik güçleriyle bir araya gelerek onlara kolaylıklar diledi. Kontrol noktasında durdurulan araçların trafik kurallarına uyumu denetleyen Vali Yavuz, sürücülere “Yolun Sonu Bayram Olsun” farkındalık kampanyası kapsamında hazırlanan broşürleri dağıttı. Sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Yavuz, yaptığı açıklamada bayram süresince alınan trafik tedbirleri hakkında bilgi verdi. 5.310 personelin görev yapacağını belirten Yavuz, trafiğin yoğun olduğu bağlantı yollarında can ve mal kayıplarını önlemek adına çeşitli önlemler alındığını aktardı. 9 günlük bayram tatilinde vatandaşların güvenle sevdiklerine, memleketlerine ve tatil beldelerine ulaşabilmeleri için tedbirler alındığını vurguladı. Bayram süresince toplam 2.999 ekip, 299 araç ve 5.310 personelin görev yapacağını belirtti.

Bayram boyunca 20 radar aracı ve tüm EDS’lerin aktif olacağını kaydeden Vali Yavuz, hız denetimlerinin artırılacağını söyledi. Vatandaşlardan araç bakımlarını yapmalarını, emniyet kemerlerini takmalarını ve hız sınırlarına uymalarını istedi. Ayrıca, büyük ve ağır tonajlı taşıtların ana arterleri kullanmalarının sınırlanacağını duyurdu. Kamyon, çekici ve tankerlerin D-100 ve Anadolu Otoyolu’nu belirli saat aralıklarında kullanamayacaklarını açıkladı.

Vali Yavuz, vatandaşları yorgun ve uykusuz yola çıkmamaları konusunda uyararak iyi bayramlar diledi. Ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Murat Bozkurt da Vali Yavuz’a eşlik etti. Yerel Haberler kategorisinde yer alan tüm haberler, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup herhangi bir editoryal müdahale yapılmamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vali Yavuz’dan Trafik Tedbirleri Açıklaması: “Yolun Sonu Bayram Olsun” Kampanyası Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin