1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Velimeşe’de Yangın, Dikili’de Orman Alev Alev!

Velimeşe’de Yangın, Dikili’de Orman Alev Alev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Velimeşe Mahallesi’nde, Ergene ilçesine bağlı bir biçilmiş buğday tarlasında, saat 14.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bölgedeki palet ve geri dönüşüm tesisine doğru ilerledi. Fabrikanın bahçesinde bulunan ürünler alev alarak yanmaya başladı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Dumanlar, bölgede bulunan kara yollarını da etkilemiş durumda ve özellikle sürücülere zor anlar yaşatmaktadır.

Diğer bir olay ise İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Mahallesi yakınlarındaki ormanda meydana geldi. Yangın, yükselen dumanları görenlerin ihbarıyla ortaya çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 4 uçak, 5 helikopter, 11 arazöz, 5 su ikmal aracı, 3 dozer ve 2 yer ekibi, yangına müdahale etmek üzere bölgeye sevk edildi. İlk müdahale, yangının çıkmasının ardından yaklaşık 15 dakika sonra gerçekleştirildi ve müdahale çalışmaları havadan ve karadan devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Velimeşe’de Yangın, Dikili’de Orman Alev Alev!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin