1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Veteriner Kliniğinde Kanlı Arbede: Köpek Eğitmeni Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Veteriner Kliniğinde Kanlı Arbede: Köpek Eğitmeni Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Bozdoğan, Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde bulunan bir veteriner kliniğine köpeği için muayene ettirmek için gitti. Ancak, muayene ücreti konusunda çalışanlarla tartışmaya girdi. Tartışma hızla büyüyerek sokakta devam etti. Veteriner kliniğini eşi ile işleten köpek eğitmeni Gökmen Özdemir, Bozdoğan ile tartışanlara müdahale etti.

Arbede sırasında, Gökmen Özdemir’in ateşlediği tabancadan 5 mermi Bozdoğan’a isabet etti. Daha sonra Özdemir, iş yerine giderek av tüfeği ile tekrar ateş açtı ve Bozdoğan ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak Bozdoğan, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti. Tutuklanan Gökmen Özdemir hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan iddianame hazırlandı ve Mersin 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi.

Davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Sanık Gökmen Özdemir mahkeme salonunda hazır bulunurken, Bozdoğan’ın yakınları ve taraf avukatları da duruşmada yer aldı. Bozdoğan’ın yakınları, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Savcı ise mütalaasında, sanığın ‘Kasten öldürme’ suçundan cezalandırılmasını ve tutukluluğunun devam etmesini talep etti.

Sanık Özdemir savunmasında, olayın istemeden geliştiğini belirterek, adaletin yerini bulmasını umduğunu ifade etti. Mahkeme heyeti ise sanığa ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası verdi. Ancak, cezada ‘iyi hal’ ve ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanarak ceza 15 yıla düşürüldü. Ayrıca, sanık Özdemir’e ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçundan da 1 yıl 8 ay ceza verildi ve toplamda 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veteriner Kliniğinde Kanlı Arbede: Köpek Eğitmeni Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin