1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Veteriner kliniğinde kanlı kavga: 5 mermi isabet etti

Veteriner kliniğinde kanlı kavga: 5 mermi isabet etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 31 Ekim’de Yenişehir ilçesinde yaşanan olayda, bir veteriner kliniğinde meydana gelen hadise büyük bir faciaya dönüştü. Mehmet Bozdoğan adlı şahıs, köpeği için klinikte muayene ücreti konusunda çalışanlarla anlaşmazlık yaşadı. Tartışma kısa sürede büyüyerek sokaklara taştı. Bu esnada köpek eğitmeni olan Özdemir ile arbede yaşandı ve maalesef silahlar konuştu. Olay sırasında 5 mermi isabet ederek Bozdoğan ağır yaralandı. Sonrasında Özdemir, av tüfeği ile tekrar ateş ederek Bozdoğan’ı daha da yaraladı. Kanlar içinde kalan Bozdoğan, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Özdemir, olaydan sonra gözaltına alındı ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Özdemir hakkında ‘Kasten öldürme’ ve ‘6136 sayılı yasaya muhalefet’ suçlarından iddianame hazırlandı ve Mersin 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Bugün Mersin 8’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, sanık Özdemir ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada sanık, olayı anlatarak kendisini savundu. Bozdoğan ailesi ve avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Özdemir, mahkemede yaptığı açıklamada olayın nasıl geliştiğini anlattı ve korkutmak amacıyla ateş ettiğini söyledi. Olay anında şoka girdiğini belirten Özdemir, ailesini ve personelini korumak istediğini ifade etti ve pişmanlığını dile getirdi. Bozdoğan’ın yakınları ise sanıktan şikayetçi olduklarını belirttiler. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi ve diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi ve sanığın tutukluluk halini devam ettirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veteriner kliniğinde kanlı kavga: 5 mermi isabet etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin