1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yağış Uyarıları ve Son Durum: Ankara ve İstanbul’da Hayatı Olumsuz Etkileyen Yağışlar!

Yağış Uyarıları ve Son Durum: Ankara ve İstanbul’da Hayatı Olumsuz Etkileyen Yağışlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemizin çeşitli bölgelerinde farklı hava durumları bekleniyor. Kuzey, iç ve batı kesimler parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu olacak. Bazı bölgelerde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak beklenirken, diğer yerlerde az bulutlu ve açık bir hava olması tahmin ediliyor. Özellikle İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İstanbul ve diğer bazı şehirlerde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar genellikle kuzeyli olacak, güney kesimlerde ise güney ve batı yönlerden hafif esmesi bekleniyor.

Kuvvetli yağış uyarısı yapılan bölgeler arasında İstanbul, Ankara, Adana ve daha birçok şehir bulunuyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Öğle saatlerinde başlayan yağışlar trafiği olumsuz etkilerken, sürücüler zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri su tahliyesi için çalışmalarını sürdürdü.

Meteorolojik uyarılara dikkat edilmesi önem taşıyor. Özellikle gök gürültülü sağanak ve kuvvetli yağış beklenen bölgelerde dikkatli olunmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yağış Uyarıları ve Son Durum: Ankara ve İstanbul’da Hayatı Olumsuz Etkileyen Yağışlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin