1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Yalıhüyük Belediye Başkanı ve Altı Meclis Üyesi Partiden İstifa Etti!

Yalıhüyük Belediye Başkanı ve Altı Meclis Üyesi Partiden İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz’ın yanı sıra altı meclis üyesinin de parti üyeliklerinden istifa ettikleri açıklandı.

Mehmet Ali Yılmaz, istifa kararını kamuoyuna duyururken yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkın desteğiyle belediye başkanı seçildiklerini belirtti. Yılmaz, seçim sürecinde ve sonrasında halkın beklentilerine ve taleplerine önem vererek şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı. İlçenin durumuyla ilgili projelerini ve vizyonunu vatandaşlarla paylaşarak gönül bağlarını güçlendirdiklerini ifade etti.

Yalıhüyük ilçesine hizmet etmek ve vatandaşların sevgi ve desteklerini almak amacıyla yola çıktıklarını belirten Yılmaz, kutsal bir emanet olarak gördükleri belediyecilik görevini en iyi şekilde yerine getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Tüm kararların titizlikle alındığını ve ilçenin gelişimi için en doğru adımların atılmaya çalışıldığını belirterek partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Yapılan istifa açıklamasında Yalıhüyük ilçesine, ülkeye ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, başkanlık görevinden ve partiden ayrıldığını belirterek yeni dönemde de ilçenin ve vatandaşların menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam edeceklerini beyan etti.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ve altı meclis üyesinin istifası, ilçe siyasetinde yeni bir dönemin başladığını ve ilerleyen süreçte belediye yönetiminde değişikliklerin yaşanabileceğini gösteriyor. Yılmaz’ın açıklamaları, ilçenin ve vatandaşların refahı için çalışmalarına devam edeceğine olan inancıyla son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalıhüyük Belediye Başkanı ve Altı Meclis Üyesi Partiden İstifa Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin