1. Haberler
  2. Spor
  3. Yalova’da Coşkulu Karşılama! Buse Tosun Çavuşoğlu’ndan Olimpiyatlardaki Büyük Başarı

Yalova’da Coşkulu Karşılama! Buse Tosun Çavuşoğlu’ndan Olimpiyatlardaki Büyük Başarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar 68 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, büyük bir başarı elde etti. Olimpiyatlar sonrasında Yalova’da coşkuyla karşılandı. Yalova’da yaşayan Buse Tosun Çavuşoğlu, eşi Serkan Çavuşoğlu ile birlikte kente geldi. Milli güreşçi, Çiftlikköy ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı ve genç sporcular tarafından karşılandı. Çavuşoğlu daha sonra İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne konvoy eşliğinde geçti. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Çavuşoğlu’nun başarısıyla gururlandıklarını belirtti. Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı ise Çavuşoğlu’nun büyük bir başarı elde ettiğini vurguladı. Çavuşoğlu’na, Müdür Kılıç ve Emniyet Müdürü Salih Gözüm tarafından çiçek ve hediye takdim edildi.

Buse Tosun Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve olimpiyatlar sırasında elde ettiği başarıdan dolayı gururlu olduğunu ifade etti. Kendisinin kadın güreşi adına kazanılmış ikinci olimpiyat madalyasını kazandığını belirtti. Çavuşoğlu, aynı zamanda yeni hedefler için dinlendikten sonra tekrar çalışmalara başlayacağını ve 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda altın madalya kazanmak için çaba harcayacağını açıkladı. 28 yaşındaki güreşçi, ailesi ve eşinin desteğiyle bu hedefine ulaşacağına inanıyor. Çavuşoğlu, “Koleksiyonumda eksik bir olimpiyat altın madalyası var, bunu kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bir dört yıl bizi neler bekliyor bilmiyorum ama yine güzel şeyler olacağına inanıyorum.” dedi.

Buse Tosun Çavuşoğlu’nun Yalova’da coşkuyla karşılanması, spor camiasında ve vatandaşlar arasında büyük sevinç yarattı. Genç sporcunun elde ettiği başarı, Türk sporuna katkı sağlaması ve uluslararası alanda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi nedeniyle takdir topladı. Çavuşoğlu, kendine olan güveni ve hırsıyla gelecek yıllarda da ülkemize daha nice zaferler kazandıracak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalova’da Coşkulu Karşılama! Buse Tosun Çavuşoğlu’ndan Olimpiyatlardaki Büyük Başarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin