1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yalova’da Ehliyetsiz Sürücü Faciası: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti

Yalova’da Ehliyetsiz Sürücü Faciası: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece yarısı Altınova ilçesinde meydana gelen kaza, Fatma ve Ahmet Yıldız çiftinin yaşadığı trajediyle sonuçlandı. Çift, hasta olan kızları Ayşe Yıldız’ı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Muayene sonrasında Ayşe ve diğer çocukları Vahit, Aziz ve Raşit ile birlikte evlerine dönmek için yaya olarak yola çıktılar.

Yolda ilerlerken aile İzmit-Yalova kara yoluna ulaştı. Fatma Yıldız, alt geçidi kullanarak 2 çocuğuyla güvenli bir şekilde caddeyi geçmeye çalışırken, Ahmet Yıldız ise Ayşe ve Vahit ile birlikte karşıya geçmeye karar verdi. Ancak bu sırada Yalova istikametine giden ve hızlı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü M.K. tarafından yönetilen 41 YU 548 plakalı otomobil, Ayşe’yi karşıya geçirdikten sonra elinden tuttuğu Vahit ve babaları Ahmet’e çarptı. Baba ve oğul hayatını kaybederken, Ayşe Yıldız ise kazayı şahit olarak gözyaşları içinde yaşadı.

Kazada hafif yaralanan araç sürücüsü M.K. hastanede tedavi altına alındı ve ardından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Vahit Yıldız’ın 15 gün önce Yalova’da başka bir ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosikletin çarpması sonucu beyin sarsıntısı yaşadığı ve bir hafta hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiği ortaya çıktı.

Baba ve oğlunun cenazeleri Şanlıurfa’da defnedilecek. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı ise kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalova’da Ehliyetsiz Sürücü Faciası: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin