1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yalova’da Ehliyetsiz Sürücünün Vahim Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti!

Yalova’da Ehliyetsiz Sürücünün Vahim Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’da gece yarısı meydana gelen bir kaza sonucunda baba Ahmet Yıldız (36) ve 4 yaşındaki oğlu Vahit Yıldız, ehliyetsiz bir sürücünün otomobiliyle çarpışarak hayatlarını kaybettiler. Kazanın yaşandığı yer İzmit- Yalova karayolunun Altınova ilçesinin Çavuşçiftliği mevkisiydi. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü M.K. idaresindeki 41 YU 548 plakalı otomobil, baba ve oğulun yolun karşısına geçmeye çalışırken çarptı.

Baba Ahmet Yıldız ve oğlu Vahit Yıldız, kazanın etkisiyle metrelerce sürüklendiler. Karayolu kenarında bekleyen ailenin 11 yaşındaki kızı ve diğer aile üyeleri, kaza anına tanık olmalarıyla büyük bir şok yaşadılar. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri, yeni bir kaza yaşanmaması için karayolunda geniş çaplı önlemler alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde baba ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü M.K. ile araçta bulunan diğer üç kişi ise hafif şekilde yaralanırken, kaza tanıklarından biri ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Baba ve oğlunun cenazeleri ise otopsi işlemi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Kazanın trafiği etkilemesi sonucu Yalova- İzmit karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Ancak kazaya karışan otomobilin kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Polis ekipleri, kazanın yaşandığı alanda bir alt geçidin olduğunu ancak baba ve oğlunun yolun karşısına geçmeye çalıştığını tespit etti. Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yapan polis ekipleri, olayın detaylarını belirlemeye çalıştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalova’da Ehliyetsiz Sürücünün Vahim Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin