1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yangın Söndürme Uçağı Pilotu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Yangın Söndürme Uçağı Pilotu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü emrinde Dalaman Havaalanında görev yapan, Airtracktor modeli yangın söndürme uçağı pilotu olan 39 yaşındaki Andorra vatandaşı Emiliano Barajas Repiso, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Köyceğiz Karaçam mahallesinde 23 Temmuz Salı günü çıkan yangında görev alan pilot Emiliano Barajas Repiso, yangın söndürme görevini tamamladıktan sonra Dalaman Havaalanına indi ve ekip arkadaşlarıyla dinlenme sırasında kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi Andorra’ya gönderilmeden önce Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. Törene, Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, pilotun kardeşi, çalışma arkadaşları, OGM Başmüfettişi Tevfik Çetinkaya, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve orman personeli katıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür törende yaptığı konuşmada, Emiliano Barajas Repiso’nun orman yangınlarıyla başarılı bir şekilde mücadele eden bir pilot olduğunu ifade etti. Ülküdür, genç ve hayat dolu bir pilotun ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Barajas Repiso’nun yakın zamanda Dalaman’da ziyaretlerinin olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yangın Söndürme Uçağı Pilotu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin