1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yasak aşk cinayeti sarsıyor: Dövüp bıçakladılar!

Yasak aşk cinayeti sarsıyor: Dövüp bıçakladılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Ağustos günü, Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepede beklenmedik bir olay meydana geldi. Olayın merkezinde, bir süredir oto tamircisi olarak çalışan 45 yaşındaki Ramazan Karabulut ile Selcan Ç. (37) arasında yaşanan yasak aşk vardı. İddiaya göre, Selcan Ç. ile sevgilisi Ramazan Karabulut arasında bir tartışma çıktı. Bu tartışma sonrasında Selcan Ç., yakın arkadaşı Talüt Yavuz’u arayarak Ramazan ile kavga ettiğini söyledi.

Talüt Yavuz, Ramazan’ı Rüzgarlı Tepe’ye çağırarak “Gel konuşalım” dedi. Ramazan, çağrıya uyarak Talüt Yavuz ile buluşmak için olay yerine gitti. Ancak oraya vardığında Selcan Ç. ve bir grup kişi daha, Uğurcan Sergen Dokumacı (23), Kemal Elmasten (19), Murat Güngör (21) ve H.Y (15) ile birlikte gelmişlerdi.

Önce sözlü olarak başlayan tartışma, şiddetin dozunu arttırdı ve Ramazan Karabulut dövüldü. Sonrasında Uğurcan Sergen Dokumacı, Ramazan’ı bıçakladı. Olay yerinden hızla uzaklaşan saldırganlar, Ramazan’ı kanlar içinde bıraktılar.

Olay, hayvan otlatan çobanlar tarafından fark edildi. Durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildiren çobanlar, polis ve sağlık ekiplerini olay yerine yönlendirdi. Sağlık ekipleri, maalesef Ramazan Karabulut’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Otopsinin ardından Karabulut’un cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek defnedildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını ve diğer kayıtları inceleyerek şüphelileri tespit etti. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla 6 şüpheli gözaltına alındı. Ifadesi alınan şüphelilerden Selcan Ç. ve beraberindeki 4 kişi tutuklanırken, 15 yaşındaki H.Y ise serbest bırakıldı. Uğurcan Sergen Dokumacı ise suçlamaları reddetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yasak aşk cinayeti sarsıyor: Dövüp bıçakladılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin