1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yaşayan Ölü Gibiyim, İlaçlarımı Alamıyorum

Yaşayan Ölü Gibiyim, İlaçlarımı Alamıyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şaban Er adlı emekli bir baba, 3 Mayıs günü ilaç almak için eczaneye gitti. İlaçlarının bir kısmını aldıktan sonra kalanı için 6 Mayıs’ı bekleyeceğini öğrendi. Ancak 6 Mayıs’ta eczaneye gittiğinde ilaçlarını alamayacağını ve “ölü göründüğünü” söylediklerinde şaşırdı. Bu durumu araştıran Er, aynı isimde bir kişinin başka bir ilçede hastaneye kaldırılarak ölüm raporu alındığını ve kendisi gibi görünen birisinin ölümüne sebep olunduğunu öğrendi.

Şaban Er, yaşadığı bu karışıklığı anlatırken, eczanede ve Nüfus Müdürlüğü’nde “ölü” olarak görüldüğünü dile getirdi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, yanlışlık olduğu belirtildi ancak düzeltme sürecinin uzun sürdüğünü ifade etti. Bu durumun kendisini psikolojik olarak zorladığını ve sağlık sorunlarına yol açtığını belirten Er, devletin süreci hızlandırmasını talep etti.

Er ayrıca, yakın arkadaşlarının da yaşayan bir ölü olarak gördüğünü ve araç kullanmaması gerektiğini söylediğini aktardı. Bu durumun oğlunun düğünü gibi önemli günlerde kendisini engellediğini ve psikolojisini bozduğunu ifade etti. Bu nedenle, sorunun çözümü için devletten yardım istediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yaşayan Ölü Gibiyim, İlaçlarımı Alamıyorum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin