1. Haberler
  2. Ankara
  3. Yayaya Çarpan Sürücü Kaçtı! Kırıkkale’de Trajik Kaza5445

Yayaya Çarpan Sürücü Kaçtı! Kırıkkale’de Trajik Kaza5445

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunun 30. kilometresinde meydana gelen olayda alkollü olduğu belirlenen İ.A. yönetimindeki 06 CZF 930 plakalı hafif ticari araç bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Ardından aynı bölgede ikinci bir trafik kazası daha yaşandı. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 06 COS 10 plakalı otomobil, yaralılara yardım etmeye çalışan Kızılırmak’a ve taksiye çarparak olay yerinden kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu ve sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kızılırmak ile hafif ticari araç sürücüsü İ.A. ve yanındaki E.B. yaralandı. Kızılırmak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yolcu E.B. ile sürücü İ.A.’nın ise hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kızılırmak’ın Yüksek İhtisas Hastanesi’nde temizlik personeli olarak çalıştığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, kaza sonrası otomobili inceledi ve kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Araçlar çekici yardımıyla otoparka götürüldü ve alkollü olduğu tespit edilen İ.A.’nın ehliyetine 6 el konulduğu, ayrıca 6 bin 324 lira para cezası uygulandığı belirtildi. Trafik kazasıyla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yayaya Çarpan Sürücü Kaçtı! Kırıkkale’de Trajik Kaza5445
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin