iro isteee
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. KÖŞE YAZILARI
  4. Turkcell den 30 Yıl Sürprizi Superonline Abonelerine 1000 Mbps Hızlı İnternet

Turkcell den 30 Yıl Sürprizi Superonline Abonelerine 1000 Mbps Hızlı İnternet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell den 30 Yıl Sürprizi Superonline Abonelerine 1000 Mbps Hızlı İnternet

Turkcell, 30. yıl dönümü kapsamında müşterilerine sunduğu özel hediyelere hız kesmeden devam ediyor. Bu kez tüm Superonline fiber internet abonelerine, hızlarını 1000 Mbps’ye kadar yükseltme fırsatı sunuluyor. Üstelik bu hız artışı, kullanıcıların hiçbir ek işlem yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak gerçekleşiyor.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, 1-30 Eylül tarihleri arasında Turkcell Superonline aboneleri, mevcut tarifeleri değişmeden 1000 Mbps’ye varan yüksek hızın keyfini çıkarabilecek. Bu özel hız deneyimi, Turkcell Superonline’ın sunduğu altyapı desteğiyle bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Yaklaşık 2,3 milyon Turkcell Superonline abonesi, Eylül ayı boyunca bu yüksek hız avantajından faydalanacak. İnternet hızı, mevcut tarifede herhangi bir değişiklik olmadan ve abonelerin herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak 1000 Mbps’ye kadar yükselecek. Bu sayede kullanıcılar, özellikle yoğun internet kullanımı gerektiren uygulamalarda üstün bir deneyim yaşayabilecekler.

Turkcell Superonline fiber aboneleri, bu hız artışı için herhangi bir başvuruda bulunmak zorunda değil. Sistem, altyapının desteklediği bölgelerde hız artışını otomatik olarak gerçekleştiriyor, böylece aboneler mevcut tarifeleri ile Eylül ayı boyunca bu yüksek hızın keyfini çıkarabiliyorlar.

 

Turkcell den 30 Yıl Sürprizi Superonline Abonelerine 1000 Mbps Hızlı İnternet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin