1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yazlık Sitede Kanlı Olay! Havuzda Alkollü Kavga: Güvenlik Görevlisi Tutuklandı!

Yazlık Sitede Kanlı Olay! Havuzda Alkollü Kavga: Güvenlik Görevlisi Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi’nde bulunan bir yazlık sitede, gece saatlerinde alkol alan Sezer Soner Aktaş adlı site sakini ile güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt arasında yaşanan bir tartışma ölümle sonuçlandı. Tartışmanın ilerlemesiyle güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, Aktaş’ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Aktaş, maalesef hayatını kaybetti. Güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Güvenlik görevlisi, jandarma nezaretindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, olay anı siteye yerleştirilmiş güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kameralarında, Aktaş’ın güvenlik görevlisi ile yaşadığı tartışma anı ve güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt’un Aktaş’a saldırarak bıçakladığı ve yerde tekmelediği anlar net bir şekilde görüntülendi.

Tartışmanın, alkolün de etkisiyle ani gelişen bir olay olduğu düşünülmektedir. Ancak taraflar arasındaki gerilimin ve olayın neden çıktığı konusunda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Sezer Soner Aktaş’ın ailesi ve yakınları, yaşanan trajedi sonrasında büyük üzüntü içerisinde oldukları belirtilirken, Adaletin bir an önce yerini bulması için hukuki sürecin titizlikle takip edileceği ifade edildi.

Yazlık sitenin sakinlerinin güvenliği ve huzuru için canla başla çalışan güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt’un, olayın ardından tutuklanmasıyla birlikte site yönetimi de yeni bir güvenlik planı oluşturmayı düşünmektedir. Benzer olayların tekrar yaşanmaması adına daha sıkı önlemler alınması ve güvenlik prosedürlerinin gözden geçirilmesi planlanmaktadır.

Sonuç olarak, Erdemli’deki yazlık sitenin havuzunda başlayan basit bir tartışmanın, aşırıya kaçarak bir can kaybıyla sonuçlanması tüm site sakinlerini derin bir hüzne boğmuştur. Yetkililer, olayın aydınlatılması ve adaletin sağlanması için çalışmalarını sürdürürken, benzer trajedilerin önüne geçilmesi adına gerekli tedbirleri almayı ihmal etmemelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yazlık Sitede Kanlı Olay! Havuzda Alkollü Kavga: Güvenlik Görevlisi Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin