1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yazlık sitede ölümcül tartışma: Güvenlik görevlisinden bıçaklı saldırı

Yazlık sitede ölümcül tartışma: Güvenlik görevlisinden bıçaklı saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi’ndeki bir yazlık sitede yaşanan olayda, iddiaya göre site sakini Sezer Soner Aktaş (32) ile güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) arasında alkol konusunda çıkan bir tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Diğer site sakinlerinin araya girmesiyle ilk tartışma yatıştırıldı.

Ancak aynı gün akşam saatlerinde, saat 22.00 civarında Sezer Soner Aktaş ile güvenlik görevlisi arasında tekrar aynı konuda tartışma çıktı. Bu kez nizamiye kapısında yaşanan tartışma sırasında güvenlik görevlisi, Aktaş’ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralanan Aktaş, hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Ali Aşkın K., mahkeme kararıyla tutuklandı.

Olay anı ise site güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Aktaş’ın araçla siteden ayrılmak istediği sırada güvenlik görevlisiyle yaşadığı tartışma yer aldı. Güvenlik görevlisinin öfkesine hakim olamayarak saldırıya geçtiği ve Aktaş’ı bıçaklayarak yere yatırıp tekmelediği anlar kameralara yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yazlık sitede ölümcül tartışma: Güvenlik görevlisinden bıçaklı saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin