1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yedikule Cinayetleri: Cinayetlerin Ardındaki Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı!

Yedikule Cinayetleri: Cinayetlerin Ardındaki Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Yedikule semtinde, Cezayir uyruklu Zahir Benferchiche’nin tanıştırdığı Zahra Nojioua ile evlenen Doğukan Uğur, evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladı. Geçtiğimiz pazartesi akşamı Uğur, eşi Zahra Nojioua’nın boğazını keserek öldürdü. Ardından, Uğur, eşiyle tanıştıran Benferchiche’yi de bıçaklayarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kayıplara karışan Uğur’un yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Zahir Benferchiche’nin, camide tuvalet temizliği işiyle uğraştığı ve çevresindeki kişilere Cezayir’den kadın bularak evlendirdiği iddia ediliyor. Mahalle sakinlerinden Cemil Ağdağ, Zahir’in bir kadını tanıştırıp aralarının açılması üzerine kadını öldüren Uğur’un, daha sonra Zahir’i de öldürdüğünü belirtiyor. Ağdağ, Benferchiche’nin başka kişilere de benzer şekilde kadın getirdiğini ancak uyarılara rağmen bu işleri yapmaya devam ettiğini ifade ediyor.

Olayın ardından bölgedeki insanlar şok ve dehşet içinde. Cinayetleri işleyen Doğukan Uğur’un neden böyle bir şiddet eylemine başvurduğuna dair henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, Zahir Benferchiche’nin iddia edilen kadın ticareti faaliyetleri konuyla ilgili daha fazla soru işareti yaratıyor. Cinayetler, bölgedeki insanlar arasında büyük bir endişe ve korku yaratmış durumda.

Olayla ilgili resmi açıklamalar ve soruşturma sonuçları beklenirken, Doğukan Uğur’un yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları sürdürülüyor. Cezayirli vatandaşların karıştığı bu karmaşık ve üzücü olay, semtte tedirginlik ve endişe yaratmış durumda. Yaşanan trajedinin detayları, ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yedikule Cinayetleri: Cinayetlerin Ardındaki Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin