1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yeni BMW 1 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Yeni BMW 1 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenilenen tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni BMW 1 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Almanya’da Leipzig’de üretilen otomobil, sade ve sportif bir görünüme sahip. Türkiye’de sadece 120 modeli satışa çıkacak olsa da dört farklı versiyonla piyasaya sürülecek. Tüm modeller 7 ileri Streponic şanzıman ile donatılmış durumda. Türkiye’deki versiyon üç silindirli bir benzinli motorla ve 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle geliyor. Dizel versiyonunda ise dört silindirli motor yarı hibrit sistemle eşleştirilmiş durumda. Ancak ülkemizde sadece benzinli versiyon satışa sunulacak.

Yeni BMW 1 Serisi, iç mekanında kavisli bir panelde bulunan 10,7 inçlik bilgi eğlence ekranı ve 10,25 inçlik dijital gösterge ekranıyla dikkat çekiyor. Orta konsoldaki düğmeler kaldırılarak daha minimalist bir görünüm elde edilmiş. Otomobil, 0’dan 100 km/s hıza 7,8 saniyede ulaşabilirken 170 beygir güç ve 280 Nm tork üretebiliyor. Sürüş keyfi ve lüks iç mekanıyla yeni 1 Serisi, otomobil tutkunlarını heyecanlandırmayı başarıyor.

Yeni BMW 1 Serisi’nin Türkiye fiyatı ise 2.298.200 TL olarak belirlenmiş. Bu fiyatla sunulan M Sport donanımlı 120 modeli, hafif hibrit özellikleri ve benzinli motoruyla dikkat çekiyor. Bu fiyat segmentindeki diğer markalara nazaran rekabetçi bir konumda olan BMW 1 Serisi, performans ve lüksü bir arada sunmasıyla öne çıkıyor.

Otomobil tutkunlarının dikkatini çeken yeni BMW 1 Serisi, Türkiye pazarında iddialı bir konumda bulunuyor. Gelişmiş teknik özellikleri, şık tasarımı ve lüks iç mekanıyla tercih sebebi olan otomobil, sürüş keyfi arayanlar için cazip bir seçenek olabilir. Yenilenen 1 Serisi, BMW’nin kompakt sınıfındaki iddiasını koruyarak, markanın beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Uçtan uca yenilenen tasarımı ve özellikleriyle göz dolduran yeni BMW 1 Serisi, Türkiye’de otomobil tutkunlarını cezbetmeyi başarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni BMW 1 Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı! İşte Fiyatı ve Özellikleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin