1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yeni Doğmuş Bebeğin Tarlaya Bırakılması Olayında Şok İfşaat: 15 Yaşındaki Anne İstismarı Açıkladı!

Yeni Doğmuş Bebeğin Tarlaya Bırakılması Olayında Şok İfşaat: 15 Yaşındaki Anne İstismarı Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yaşanan olayda, bir grup vatandaşın Irıfılan Mahallesi’ndeki mısır tarlasında bir bebek ağladığını duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesiyle başlayan trajik bir hikaye ortaya çıktı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, tarlada terk edilmiş bir günlük erkek bebek buldu. Bebek, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yapılan soruşturma sonucunda bebeğin annesi olarak belirlenen A.Ç’nin sadece 15 yaşında olduğu ortaya çıktı. A.Ç, ifadesinde bebeğin babası olan 16 yaşındaki İ.B.C’nin kendisine istismarda bulunduğunu ve korkusuyla bebeği tarlaya terk ettiğini iddia etti. Yaşanan bu vahim olayın ardından İ.B.C. ile olaya karıştıkları düşünülen diğer şüpheliler M.Y. ve H.S.Y. gözaltına alındı. Ancak çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Ancak Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan İ.B.C, hakimlik tarafından tutuklandı. Bebeğin ise tedavisi tamamlandıktan sonra devlet korumasına alındığı öğrenildi. Olayın ardından kamuoyunda büyük bir infial yaratan bu trajik hikaye, genç yaşta yaşanan istismar vakalarına dikkat çekerek toplumsal duyarlılık oluşturdu. Umuyoruz ki benzer acı olaylar yaşanmadan, küçük yaşta annelik sorumluluğu üstlenmek zorunda kalan genç kızlara destek olacak mekanizmalar oluşturulur ve bu tür vakaların önüne geçilebilir. Allah aşkına Türkiye de yardım edin Allah rızası için. Allah hepimizden razı olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni Doğmuş Bebeğin Tarlaya Bırakılması Olayında Şok İfşaat: 15 Yaşındaki Anne İstismarı Açıkladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin