1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yeni Nesil Ford E-Transit Güncellendi: İşte Yenilikler ve Fiyatı!

Yeni Nesil Ford E-Transit Güncellendi: İşte Yenilikler ve Fiyatı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ford’un yeni elektrikli aracı, E-Transit, daha büyük bir batarya paketi ile güncellendi. 89 kWh batarya paketi sayesinde aracın menzili yüzde 30 arttı ve hem DC hem AC şarj hızları daha hızlı hale geldi. Daha önceki modelden farklı olarak, yeni E-Transit’in beklentileri karşılayacak şekilde 400 km üzerinde bir WLTP menziline sahip olması bekleniyor.

Türkiye’de üretilen ve dünya çapında en çok satan modellerden biri olan Ford Transit, geçtiğimiz yıl elektrikli versiyonu ile dikkat çekmişti. Yeni E-Transit’in 89 kWh bataryasıyla önceki modelin 67 kWh bataryasına göre daha fazla menzil ve hızlı şarj imkanı sunması, elektrikli araç kullanıcıları için önemli bir avantaj olarak öne çıkıyor. Özellikle iş seyahatlerinde uzun mesafelere çıkacak olanların tercih edebileceği bir seçenek olacağı düşünülüyor.

Yeni Ford E-Transit’in fiyatı da önceki modele göre bir miktar artış gösterdi. 2024 model E-Transit, ABD’de satışa sunulduğunda 51.095 dolarlık fiyat etiketi ile müşterilere sunulacak. Bu fiyat, önceki modele göre 1.100 dolarlık bir artışı temsil ediyor. Fiyat konusunda yapılan bu artışın, aracın sunduğu yeni özellikler ve geliştirmeler dikkate alındığında oldukça makul olduğu söylenebilir.

Ford’un elektrikli araç portföyünde önemli bir yere sahip olan E-Transit’in güncellenen versiyonu, hem sürücülere daha geniş bir menzil sunarak seyahat özgürlüğünü artırıyor hem de daha hızlı şarj olabilme özelliği ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Türkiye pazarında da satışı olan 67 kWh bataryalı modelin yerini alacak olan yeni E-Transit’in, elektrikli araçlar konusundaki pazar payını artırması bekleniyor.

Ford’un elektrikli araç teknolojisi alanındaki gelişmelerini takip eden ve bu alanda yatırım yapan bir şirket olarak öne çıkması, bu alanda daha fazla yenilik ve geliştirme bekleyen kullanıcılar için heyecan verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Yeni nesil Ford E-Transit, elektrikli araç teknolojisi alanında önemli bir adım olarak kabul edilirken, sunduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni Nesil Ford E-Transit Güncellendi: İşte Yenilikler ve Fiyatı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin