1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yeni Nesil Volkswagen Tiguan Türkiye’de Satışa Çıktı! Fiyatları ve Özellikleri İnceleme

Yeni Nesil Volkswagen Tiguan Türkiye’de Satışa Çıktı! Fiyatları ve Özellikleri İnceleme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkswagen Tiguan, 2007 yılında piyasaya sürülen ve Alman markası için oldukça önemli bir model olan ve boyutları ve SUV yapısıyla birçok kişinin tercihi haline gelen bir araçtır. Yenilenen ve 3. nesliyle Türkiye’de satışa sunulan Tiguan, 1.5 litrelik mild hibrit motor seçeneği ile başlamaktadır, ancak istenirse 2.0 litrelik dizel ve 2.0 litrelik benzinli versiyonları da sipariş edilebilir. Araç, lüks segmentte yer almakta olup 3 farklı donanım paketi ile müşterilere sunulmaktadır. Yeni Tiguan’ın motorunda 48V hafif hibrit sistem entegre edilmiş olup, bu sistem 100 km’de 0,5 litre yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Yeni Tiguan’da sunulan donanım seviyeleri arasında IQ.Light HD Matrix farlar, LED stoplar, panoramik açılır cam tavan, ambiyans aydınlatma, sürüş profil seçimi, dijital kokpit, head up display, kolay açılır/kapanır bagaj kapağı, geliştirilmiş aktif silindir yönetimi ACT Plus, geliştirilmiş adaptif şasi kontrolü DCC Pro, adaptif hız sabitleyici, şerit değiştirme asistanı ve akıllı park asistanı gibi özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler donanım seviyesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Volkswagen Tiguan’ın Türkiye fiyatı, 2 milyon 35 bin TL ile 2 milyon 570 bin TL arasında değişmektedir. Yüksek teknoloji ve lüks donanım seçenekleriyle dikkat çeken Tiguan, kullanıcılarına konfor ve güvenlik sağlamayı hedeflemektedir. Yenilenen modeliyle Türkiye pazarında kendine geniş bir yer açan Tiguan, geniş iç hacmi ve üstün sürüş performansıyla da dikkat çekmektedir.

Tiguan, SUV segmentindeki iddialı modeller arasında yer almakta olup, güçlü motor seçenekleri ve şık tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Yeni nesil hibrit teknolojisiyle daha çevreci ve ekonomik bir seçenek sunan Tiguan, kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Volkswagen Tiguan, fiyat/performans dengesi, lüks donanım seçenekleri ve kullanıcı dostu teknolojisiyle öne çıkmakta ve SUV tutkunlarının dikkatini çekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni Nesil Volkswagen Tiguan Türkiye’de Satışa Çıktı! Fiyatları ve Özellikleri İnceleme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin