1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısından Şok Açıklamalar: “Erken Seçim Kaçınılmaz!”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısından Şok Açıklamalar: “Erken Seçim Kaçınılmaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin önümüzdeki seçimlerde AKP ile herhangi bir ittifak yapmayacağını açıkladı. Kılıç, “Gelecek Partisi ve DEVA Partisi birleşiyor ve bir ortak isim altında yola devam etme kararının altyapısını oluşturmaya çalışıyorlar. Yeniden Refah Partisi’nin bu anlamda bir birleşmeye olumlu bakmadığını ifade ettik” dedi.

Kılıç, partisinin MYK toplantısından sonra düzenlediği basın toplantısında iktidarın ekonomi politikasını eleştirerek, enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün düşmesiyle sürdürülebilir bir ekonominin olmadığını, bu nedenle erken seçimin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Ayrıca, açlık sınırının 21 bin liraya dayanmış olması ve düşük emekli maaşları konusunda endişelerini dile getirdi.

Kılıç, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarına da değinerek, İsrail’in terör devleti olduğunu ve bu duruma karşı Türkiye’nin radikal önlemler alması gerektiğini vurguladı.

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon karşısında Türkiye’nin erken seçime gitmesi gerektiğini belirten Kılıç, gelecek yıl sonbaharında veya takip eden yılın ilkbaharında erken seçim yapılması gerektiğini savundu. Kılıç, gelecekteki ittifaklar konusunda da açıklamalarda bulunarak, partisinin AKP ile yeni bir ittifak sürecine girmeyeceğini belirtti. Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin birleşme kararına ise Yeniden Refah Partisi’nin olumlu bakmadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısından Şok Açıklamalar: “Erken Seçim Kaçınılmaz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin