1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ın Şanlıurfa Ziyareti Dikkat Çekici Gelişmeler İçeriyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ın Şanlıurfa Ziyareti Dikkat Çekici Gelişmeler İçeriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi’ni ziyaret eden Erbakan, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüştü ve daha sonra Karaköprü Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen “Ali Baba” hayratına katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Erbakan, sonrasında Milli Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi açılışına katılarak gençliğin ahlaki ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine vurgu yaptı. Karaköprü ilçe kongresine de katılan Erbakan, Şanlıurfa’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin iktidar yürüyüşünün işaret fişeğinin Şanlıurfa’dan atıldığını belirterek, bu yürüyüşün sonunda milli görüş iktidarı ve Yeniden Refah iktidarı olacağını söyledi. Yeniden Refah Partisi’nin seçimlerde önemli bir başarı elde edeceğine inandığını belirten Erbakan, halkın alım gücünün düştüğünü ve paraların çeşitli canavarlara gittiğini ifade etti. Faiz canavarı, israf canavarı ve imtiyazlı holdinglerin bu durumdan sorumlu olduğunu belirten Erbakan, çiftçi, köylü, işçi, emekli ve emekçilere yeterli kaynağın kalmadığını belirtti.

Erbakan, iktidara geldikleri takdirde milli kaynakları kullanarak denk bir bütçe oluşturacaklarını ve ekonomik sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. Hem maddi hem de manevi kalkınmayı hedeflediklerini ifade eden Erbakan, seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin oylarında patlama yaşanacağını ve iktidara gelmeyi başaracaklarını vurguladı.

Son olarak, Erbakan, Şanlıurfa’daki desteğin kendilerine büyük bir zafer yaşatacağını ve milli görüşün ikinci 40 yılda şahlanışına vesile olan Şanlıurfalılara teşekkür etti. Allah’tan bu destekten razı olmalarını dileyen Erbakan, yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir dünya için Yeniden Refah Partisi’nin çaba göstereceğini belirtti. Şanlıurfa ziyareti sonrasında Erbakan, partisinin iktidar hedefine emin adımlarla ilerlediğini ve Yeniden Refah’ın Türkiye’ye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ın Şanlıurfa Ziyareti Dikkat Çekici Gelişmeler İçeriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin