1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yenidoğan Mahallesi’nde Komşu Cinayetinde Çarpıcı Karar!

Yenidoğan Mahallesi’nde Komşu Cinayetinde Çarpıcı Karar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Mahallesi’nde 2022 yılının Ağustos ayında yaşanan olayda, Halil Zorlutuna’nın eşi F.Z.’nin kendisini aldattığı şüphesiyle telefondaki mesajlarını kontrol ettiği ve eşi ile komşusu M.Y.’nin cinsel içerikli yazışmalarını gördüğü ortaya çıktı. Bunun üzerine Zorlutuna, komşusu Ümit Y. ile birlikte plan yaparak M.Y.’yi evine çağırdı ve saklanarak bekledi.

M.Y. eve geldiğinde odada saklanan Zorlutuna, oyuncak tabanca ile içeri girerek M.Y.’yi beyzbol sopasıyla dövdü ve cinsel saldırıda bulunarak o anları kayda aldı. Sonrasında Zorlutuna, kaydettiği görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanarak M.Y.’nin otomobilini eşine geçirtti ve ziynet eşyalarını aldı. Ardından M.Y., yaşananları polise bildirerek Zorlutuna, eşi F.Z. ve Ümit Y.’den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan şüphelilerden Zorlutuna tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı. Dava sürecinde tutuklu sanıkların suçlamaları reddetmelerine rağmen M.Y. en ağır cezayı almalarını talep etti. Mahkeme heyeti, Zorlutuna’ya cinsel saldırı, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, dolandırıcılık, özel hayatın gizliliğini ihlal ve hakaret suçlarından toplamda 52 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Ümit Y. ise yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, dolandırıcılık, özel hayatın gizliliğini ihlal ve kasten yaralama suçlarından 31 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Serbest bırakılan F.Z. ise yağma suçundan 7 yıl, kasten yaralama suçundan 1 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası aldı ve yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Sonuç olarak, şantaj ve cinsel saldırıya dair yaşanan olaylar neticesinde Zorlutuna ağır cezalara çarptırılırken diğer iki sanık da adalet karşısında hesap verdi. M.Y.’nin cesareti sayesinde suçluların cezalarını almaları sağlanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenidoğan Mahallesi’nde Komşu Cinayetinde Çarpıcı Karar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin