1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yenilenen Jeep Renegade Türkiye’de Satışa Çıktı!

Yenilenen Jeep Renegade Türkiye’de Satışa Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya genelinde 2 milyona yakın kullanıcı tarafından tercih edilen otomobil markası Jeep’in ‘Renegade’ modeli, Türkiye’de satışa sunuldu. Renegade, küçük SUV segmentindeki ilk model olup sınıfının en iyi off-road araçları arasında gösterilmesiyle ve özgün tasarımıyla dikkat çekiyor. Türkiye’de ise 2023 yılında 1500 adet Renegade satıldı ve bu rakam markanın toplam satışlarının yüzde 41’ini oluşturdu. Araç, satışa sunulduğu günden itibaren dünya çapında 2 milyona yakın kullanıcı tarafından tercih edildi.

Yeni Renegade modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Renegade e-Hybrid modeli, Limited ve Summit adlı iki farklı donanım paketi ile piyasaya çıktı. Aracın özellikleri arasında 10,1 inçlik yeni dokunmatik multimedya ekranı ve 10,25 inç dijital gösterge bulunuyor. Apple CarPlay ve Android Auto desteği sayesinde sürücüler akıllı telefonlarını araçla kolayca eşleştirebiliyor. Renegade e-Hybrid modeli, 130 bg güç ve 240 Nm tork üreten 1,5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ile 48-Volt batarya ile gelen 15 Kw’lık elektromotor ikilisinden güç alıyor.

Jeep e-Hybrid motor teknolojisi, sürüş koşullarına göre otomatik olarak tam elektrikli, hibrit ve içten yanmalı motorlar arasında geçiş yaparak en verimli sürüş deneyimini sunuyor. Aracın kalkış sırasında, düşük hızlarda, seyir halindeyken ve park manevraları sırasında yalnızca elektrik gücü kullanması da dikkat çekici. Renegade e-Hybrid, hem frenleme hem de yavaşlama esnasında enerji kazanımı ile bataryayı şarj edecek şekilde geliştirilmiş olup 7 ileri çift kavramalı şanzımanla donatılmıştır.

Modelin performansı da önemli ölçüde iyileştirilmiş durumda. 0-100 km/s hızlanmasını 9.7 saniyede tamamlayan araç, 5.7 lt/100 km’ye varan düşük yakıt tüketimi ve 130 g/km’lik düşük CO2 emisyonu ile çevreci bir sürüş sunuyor. Jeep Renegade e-Hybrid modeli, 1 milyon 849 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla ve nisan ayı boyunca 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli 200 bin TL’lik kredi imkanı ile satışa sunulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenilenen Jeep Renegade Türkiye’de Satışa Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin