1. Haberler
  2. Ankara
  3. Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Gamze Büyük Kılınç’tan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Anlamlı Mesaj

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Gamze Büyük Kılınç’tan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Anlamlı Mesaj

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Gamze Büyük Kılınç, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, toplumumuzun temel taşları olan yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizin altını çizdi.

Gamze Büyük Kılınç mesajında, “Yaşlılarımız; bilgeliğin, tecrübenin ve geçmişle gelecek arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Onların hayatlarında edindikleri tecrübeler, bizler için paha biçilmez dersler içerir. Yaşlılara Saygı Haftası, bu kıymetli varlıklarımıza duyduğumuz saygıyı ve sevgiyi ifade etmek, onlara hak ettikleri değeri göstermek için önemli bir fırsattır” dedi.

 

Toplumun temel değerlerine vurgu yapan Büyük Kılınç, “Bir toplumun gelişmişliği, yaşlılarına gösterdiği saygı ve onlara sağladığı imkanlarla ölçülür. Yaşlılarımız, yaşamın zorlukları karşısında dimdik ayakta kalmamızı sağlayan, bize güç veren, geçmişimizi hatırlatan ve geleceğe ışık tutan değerlerimizdir. Onların hayat tecrübeleri, bilgi birikimleri ve duaları, toplumumuz için büyük bir zenginliktir” ifadelerini kullandı.

Yaşlılarımıza yönelik sosyal politikaların önemine dikkat çeken Büyük Kılınç, belediye başkanı olarak yaşlıların sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlayacak, yaşam kalitelerini artıracak projeleri hayata geçireceğinin altını çizdi. Yaşlıların toplum içindeki yerlerini daha da güçlendirecek ve onlara hak ettikleri saygıyı gösterecek adımlar atılacağını belirtti.

Gamze Büyük Kılınç, “Yaşlılarımıza yönelik saygı ve sevgimizi her daim koruyarak, onları toplumun bir parçası olarak görmeli ve onlara hak ettikleri değeri vermeliyiz. Yenimahalle’de, yaşlılarımızın her zaman yanında olacağız ve onlara layık olduğu hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle tüm yaşlı bireylerin saygı, sevgi ve hürmetle kucaklandığı bir toplum olma temennisinde bulunan Büyük Kılınç, tüm Yenimahalle halkını ve genel olarak tüm vatandaşları, yaşlılara karşı sorumluluklarını hatırlamaya ve onlara karşı görevlerini yerine getirmeye davet etti.

Saygı ve minnetle,

Gamze Büyük Kılınç
Yeniden Refah Partisi Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Gamze Büyük Kılınç’tan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Anlamlı Mesaj
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin