1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Yerli Üretim Yeni Nesil Renault Duster Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyat ve Özellikler…

Yerli Üretim Yeni Nesil Renault Duster Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyat ve Özellikler…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerli üretim Renault Duster, ülkemizde 400 milyon euroluk dev bir yatırımla geliştirildi ve satışa sunuldu. Oyak Renault’un Bursa fabrikalarında üretilen araç, E-Tech Full Hybrid, 4X4 ve Eco-G seçeneklerine sahip. Bu araçta benzinli hibrit, benzinli mild hibrit ve LPG güç üniteleri bulunmaktadır.

Yeni Renault Duster’ın iç mekânı, titanyum gri vurgularla modern bir görünüme sahiptir. Kabinde bulunan 6 bağlantı noktasından oluşan yeni YouClip sabitleme sistemi en pratik özelliklerden biridir. Model, Clio, Captur ve Arkana modellerinde de kullanılan CMF-B platformu ile üretilen bir araç olup, yüksek teknolojiye sahip bir bilgi-eğlence donanımına sahiptir.

Aracın motor seçenekleri arasında ultra verimli E-Tech tam hibrit motor sistemi bulunmaktadır. 145 hp güç üreten bu motor seçeneği, ortalama 5 lt/100 km yakıt tüketimi ve 114 gr/km CO2 emisyonu sağlar. Ayrıca şehir içi kullanımlarda yüzde 80’e kadar elektrik modunda çalışabilen araç, yine elektrik modunda ilk kalkış hareketini yapabilir.

Yeni Renault Duster, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilen 130 hp gelişmiş 1,2 litre yarı hibrit motor seçeneği ve 4X4 güç aktarma sistemi de sunmaktadır. Bu versiyonun yakıt tüketimi 6 lt/100 km ve CO2 emisyonu ise 136 gr/km olarak belirlenmiştir. Aracın off-road modlarına sahiptir ve sürücüye zorlu koşullarda gerekli tüm bilgileri aktaran gelişmiş bir ekran bulunmaktadır.

Yeni Renault Duster, sürüş güvenliğini artırmak için 17 adede kadar yeni nesil sürüş destek sistemine sahiptir. Bu sistemler arasında şeritte kalma asistanı, şeritten çıkma uyarısı, aşırı hız uyarısı ve otomatik uzun/kısa far gibi özellikler bulunmaktadır. Türkiye’de üretilen ilk Duster’ın fiyatları şu şekildedir: Evolution Eco-G 100 hp – 1.249.000 ₺, Evolution E-Tech full hybrid 145hp – 1.530.000 TL, Evolution mild hybrid advanced 130hp 4×4 – 1.580.000 TL, Techno E-Tech full hybrid 145hp – 1.570.000 TL, Techno mild hybrid advanced 130hp 4×4 – 1.620.000 TL.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yerli Üretim Yeni Nesil Renault Duster Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyat ve Özellikler…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin