1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Yerli ve Yeni Nesil Renault Duster’ın Ağustos Ayı Fiyatları Belli Oldu!

Yerli ve Yeni Nesil Renault Duster’ın Ağustos Ayı Fiyatları Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ayında Türkiye pazarında yeni bir araç tanıtıldı. Renault’un yeni nesil modellerinden biri olan Duster, artık yerli bir model olarak satışa sunuldu. Bu aracın güncel fiyatları ve özellikleri açıklandı.

400 milyon euroluk dev bir yatırımla geliştirilen ilk yerli Duster, Türkiye’de üretilmeye başlandı. Oyak Renault’un Bursa fabrikalarında üretilen yeni Duster modeli, E-Tech Full Hybrid, 4X4 ve Eco-G seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor. Araçta benzinli hibrit, benzinli mild hibrit ve LPG güç üniteleri kullanılmıştır.

Yeni Renault Duster, üç farklı motor seçeneği ile piyasaya sürüldü. 145 beygir gücünde olan gelişmiş tam hibrit motor seçeneği, ortalama 5 lt/100 km yakıt tüketimi ve 114 gr/km CO2 emisyonu ile dikkat çekiyor. İçten yanmalı araçlara göre yüzde 40’a varan yakıt tasarrufu sağlayan bu model, ultra verimli E-Tech tam hibrit motor sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilen 130 beygir gücündeki 1,2 litre yarı hibrit motor seçeneği ve 4X4 güç-aktarma sistemi de araçta bulunmaktadır.

Yeni Renault Duster’ın fiyatları da açıklandı. Evolution Eco-G 100 beygirlik modeli 1.249.000 TL, Evolution E-Tech full hybrid 145 beygirlik modeli 1.530.000 TL, Evolution mild hybrid advanced 130 beygirlik 4×4 modeli 1.580.000 TL, Techno E-Tech full hybrid 145 beygirlik modeli 1.570.000 TL ve Techno mild hybrid advanced 130 beygirlik 4×4 modeli ise 1.620.000 TL olarak belirlenmiştir.

Yeni Renault Duster, teknolojik özellikleri ve çeşitli motor seçenekleri ile dikkat çeken bir araç olarak Türkiye yollarında yerini aldı. Hem çevreye duyarlı hem de kullanıcı dostu olan bu otomobil, farklı ihtiyaçlara ve tercihlere hitap eden bir model olarak öne çıkmaktadır. Yerli üretim olması da ülke ekonomisi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yerli ve Yeni Nesil Renault Duster’ın Ağustos Ayı Fiyatları Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin