1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yetenek Yönetimi Zirvesi: Savunma Sanayii’nde Yeni Dönem

Yetenek Yönetimi Zirvesi: Savunma Sanayii’nde Yeni Dönem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savunma Sanayii Akademi tarafından düzenlenen Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’ndeki “Kurumsal Akademiler Birliği Üyeleri ile Sponsor Firmalara Plaket Takdimi”ne katılan Görgün, şunları belirtti:

İnsan kaynakları alanında savunma sanayisi için yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Görgün, Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nin geniş kapsamlı konular içeren ve derinlikli bir içeriğe sahip olduğunu ifade etti.

İki günlük zirve boyunca gerçekleşen yoğun oturum ve konuşmalarda, “Teknoloji ve insan kaynakları”, “Savunma sanayii özelinde yetenek pazarı” ve “Yetkinlik mimarisi ve gelişimi” gibi başlıklara odaklandıklarını belirten Görgün, her oturumda farklı konuların ele alındığını aktardı.

Zirvenin “İş yapış kültürü ve değişim yönetimi” ile sona erdiğini ifade eden Görgün, özellikle kuşaklar arası çeşitliliğin yönetimi ve liderlik konularının zirvenin önemli başlıkları arasında olduğunu belirtti. 2024 yılı için savunma sanayii üst yönetimlerinin insan kaynakları ajandasının da açıklandığını bildirdi.

Görgün, zirve boyunca sunulan içeriğin ve programın oldukça doyurucu olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin savunma sanayindeki gelişmelere katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Görgün, katılımcılara belgelerini ve sponsor firmalara plaketlerini takdim ederek konuşmasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yetenek Yönetimi Zirvesi: Savunma Sanayii’nde Yeni Dönem
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin