1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı: “İbret Alalım Ki Tekerrür Etmesin”

Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı: “İbret Alalım Ki Tekerrür Etmesin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan dönemin Terörle Mücadele Daire Başkanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan ve öğrencilerle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etti. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 8 yıl önce yaşanan darbe girişimi ve sonrasında gerçekleşen direnişi vurgulayarak, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ni çocuklarla gezmek anlamlı olduğunu belirtti. Yılmaz, gençlerin milli şuuru öğrenmesi gerektiğini, vatanın, özgürlüğün ve demokrasinin kıymetini bilmeleri gerektiğini vurgulayarak, gençlerin güçlü bir şekilde vatanlarına, demokrasiye ve bağımsızlıklarına sahip çıkmalarının önemli olduğuna inandığını söyledi.

Yılmaz, gençlerin Türkiye’nin geleceğini oluşturacağını belirterek, darbelere, vesayetçilere ve hainlere yer olmadığını ifade etti. Ayrıca, gençlerin demokrasinin, bağımsızlığın ve vatan sevgisinin önemini kavramalarının gerekliliğini vurguladı. Yılmaz, şehitlere rahmet, gazilere sağlık dileyerek, müzeye bugüne kadar 250 bin kişinin ziyaret ettiğini ve herkesi ziyaret etmeye davet etti.

Konuşmasının ardından Yılmaz, gazi ve şehit yakınları ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı’na yürüdü. Yılmaz, anıta çiçek bırakıp dua ettikten sonra gazi ve şehit yakınları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı: “İbret Alalım Ki Tekerrür Etmesin”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin