1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Yolda uyurken direksiyonu kaybetti, kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti

Yolda uyurken direksiyonu kaybetti, kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, geç saatlerde Bursa-İzmir Otoyolu Doğanköy mevkisinde meydana geldi. Olayda, Muratcan Atay ve Turgut Özdemir isimli iki kişi yer aldı. İkili, İzmir’den İstanbul’a araç almak için seyahat etmeye karar verdiler. Hafif ticari aracı satın alan Atay ve Özdemir, Bursa‘nın Gemlik ilçesinde mola verdiler. Bu sırada, direksiyon başındaki Atay, yeni araçlarını denemek istedi. Yolcu koltuğunda uyuyan Özdemir ise emniyet kemeri takılı şekilde seyahat ediyordu. Ancak, emniyet kemeri takılı olmayan Atay’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç bariyerlere çarptı ve devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, maalesef Muratcan Atay olay yerinde hayatını kaybetti. Atay’ın cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Turgut Özdemir ise hafif yaralı olarak Bursa Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kazaya karışan iki kişinin, yeni aldıkları aracı İzmir’e götürerek kargo dağıtım işinde kullanmayı planladıkları ortaya çıktı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

İki arkadaşın seyahati araç alışverişi için çıktığı sırada yaşanan kaza, hayatlarını kötü bir şekilde etkiledi. Turgut Özdemir’in yaşadığı yaralanma, kazanın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın neden meydana geldiği ve nasıl önüne geçilebileceği gibi sorular, halk arasında endişeye sebep oldu. Kazaya sebep olan faktörlerin tam olarak belirlenmesi ve benzer olayların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması, trafik güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

Sonuç olarak, Bursa-İzmir Otoyolu’nda meydana gelen kaza sonucu bir can kaybı yaşanması, trafik kurallarına uymamanın ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gösterdi. Kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve emniyet kurallarına uyması gerekmektedir. Bu tür acı olayların yaşanmaması adına, toplumun trafik kurallarına saygı göstermesi ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yolda uyurken direksiyonu kaybetti, kaza sonucu bir kişi hayatını kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin