1. Haberler
  2. Spor
  3. Young Boys’un Kalecisi Hull City’de – Anthony Racioppi Transferi Tamamlandı!

Young Boys’un Kalecisi Hull City’de – Anthony Racioppi Transferi Tamamlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hull City, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesinde rakip olarak karşısına çıkacak olan İsviçre temsilcisi Young Boys’un kalecisi Anthony Racioppi ile anlaştı. Galatasaray’ın rakibi belirlendikten sonra Hull City, 25 yaşındaki genç kaleci Racioppi’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Haberi Galatasaray’ın rakibi olan Young Boys’ta 2,5 yıl boyunca forma giyen ve 53 maçta görev alan Racioppi’nin, 17 maçta kalesini gole kapatmayı başardığı bilgisi de paylaşıldı.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray’ın Play-Off turundaki rakibi, İsviçre temsilcisi Young Boys oldu. Hull City ise, Galatasaray’ın rakibi olan Young Boys’un genç kalecisi Anthony Racioppi’yi transfer etti. 25 yaşındaki Racioppi ile 3 yıllık bir sözleşme imzalandı. Genç kalecinin Young Boys formasıyla 53 maçta görev aldığı ve bu süre zarfında 17 maçta kalesini gole kapattığı belirtildi.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi olan İsviçre ekibi Young Boys’un kalecisi Anthony Racioppi, Hull City takımına transfer oldu. 25 yaşındaki genç kaleci, İngiliz ekibi Hull City ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Racioppi, Young Boys’ta forma giyerken 53 maçta görev aldı ve bu maçlardan 17 tanesinde kalesini gole kapatarak başarılı bir performans sergiledi.

Hull City, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Young Boys’un kalecisi Anthony Racioppi’yi transfer ettiğini duyurdu. Racioppi, 25 yaşında ve Young Boys formasıyla 53 maçta şans buldu. Genç kaleci, bu maçlardan 17 tanesinde kalesini gole kapatarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Hull City’nin Racioppi ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Young Boys’un Kalecisi Hull City’de – Anthony Racioppi Transferi Tamamlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin