1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yozgat’ta Can Kaybı: Kaza Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

Yozgat’ta Can Kaybı: Kaza Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 4’e yükseldi. Kazada ağır yaralanan 1 yaşındaki Arven Lina Balkaya, Ankara’daki hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu acı olayda yaşamını yitirenler ise Ramazan Balkaya (62), oğlu Hakan Balkaya (31), gelini Fatma Balkaya (24) ve torunları Arven Lina oldu. Cenazeler, aileleri tarafından hastane morgundan alınarak Kayseri’nin Felahiye ilçesine götürüldü.

Felahiye’de defnedilen 4 kişinin cenazesi, İlçe Mezarlığı’nda ikindi namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına, ölenlerin yakınları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, AKP İl Başkanı Fatih Üzüm ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Acılı aile üyeleri, gözyaşları içinde sevdiklerine son görevlerini yaparken, törene katılanlar da büyük bir üzüntü içindeydi.

Kazanın detaylarına göre, Hakan Balkaya’nın kullandığı 38 KP 364 plakalı araç, Boğazlıyan-Devecipınar köyü yolunda M.K. (51) tarafından yönetilen 07 AFA 068 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Hakan Balkaya, Fatma Balkaya ve Ramazan Balkaya olay yerinde hayatlarını kaybederken, 1 yaşındaki Arven Lina Balkaya ile 2 kişi de yaralandı. Yaşanan bu feci kaza, bölgede derin bir üzüntü ve endişeye yol açarken, yetkililer soruşturmanın detaylı bir şekilde yapılacağını duyurdular.

Kazanın ardından acı dolu bir gün yaşayan Felahiye halkı, birlik ve beraberlik içinde acılı aileye destek olmaya çalıştı. Kazada yaşamını yitirenlerin anıları, yakınları ve sevenleri tarafından daima saygıyla anılacak. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için alınması gereken önlemler konusunda da halkın duyarlılığı artarken, trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma konusunda yapılan uyarılar da önem kazandı. Herkesin, trafik güvenliği için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi, benzer faciaların yaşanmaması açısından büyük önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yozgat’ta Can Kaybı: Kaza Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin