1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yozgat’ta Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

Yozgat’ta Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Atatürk Yolu’nun Gökçekışla köyü yakınlarında hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucunda üç kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Kaza, Yozgat-Kayseri bağlantılı yol üzerinde gerçekleşti. Hafif ticari aracı kullanan 22 yaşındaki Ahmet Alperen Dolgun, Gökçekışla köyü yakınlarında seyir halindeyken şerit değiştirdi ve karşı yönden gelen 28 yaşındaki Akdemir Adıgüzel’in kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazada yaşamını yitirenler arasında ticari araç sürücüsü Ahmet Alperen Dolgun ile otomobilde bulunan 52 yaşındaki Adil Adıgüzel ve 50 yaşındaki eşi Menekşe Adıgüzel yer aldı. Yaralanan otomobil sürücüsü Akdemir Adıgüzel ise ambulansla Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ölenlerin yakınları, kaza haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri, yakınlarına ulaşmaya çalışanları uzaklaştırırken, sağlık görevlileri ise onları sakinleştirmeye çabaladı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaza sonucunda yaşamını yitirenlerin aileleri büyük bir acı yaşarken, yaralanan sürücünün ise tedavisi hastanede devam etmektedir. Kazanın nasıl meydana geldiği ve kusurlu tarafın belirlenmesi için olayla ilgili detaylı inceleme yapılacaktır. Bu tür trafik kazalarının önlenmesi için daha fazla dikkat ve özen gösterilmesi gerekmektedir. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüş, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralanan sürücüye ise acil şifalar dileriz.

Kazanın meydana geldiği tarih ve yer itibariyle, Yozgat’ta yaşanan bu üzücü olay, bölgede büyük bir üzüntü ve endişe yaratmıştır. Trafik kazalarının herkesi derinden etkilediği ve önlem alınması gerektiği bir kez daha görülmüştür. Kamuoyu, benzer olayların yaşanmaması için alınacak tedbirlerin hızla hayata geçirilmesini beklemektedir. Bu tarz durumlarla karşılaşıldığında, hızlı ve etkili müdahalenin önemli olduğu vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yozgat’ta Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin