1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Samsun Ziyaretlerinde Büyük Oy Artışlarını Değerlendirdi

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Samsun Ziyaretlerinde Büyük Oy Artışlarını Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun’a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Vezirköprü, Ladik ve Kavak ilçelerini ziyaret etti. Kavak ilçesinde parti binası önünde toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Erbakan, Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da büyük bir oy oranı artışı yaşandığına dikkat çekti. Parti binası önündeki kürsüden halka seslenen Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin yaklaşan genel seçimlere çok ciddi bir aktör olarak katılacağını belirtti. Samsun’da yüksek oy aldıkları ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Erbakan, Ayvacık, Ladik ve Kavak ilçelerinde belediye başkanlıklarını kazandıklarını ve diğer ilçelerde de önemli oy oranları elde ettiklerini açıkladı. Erbakan, Samsun halkına teşekkür etti ve destekleri için minnettar olduklarını dile getirdi.

Erbakan, Milli Görüş’ün yıllar önceki hizmetlerinin hala halk tarafından unutulmadığını ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Yeniden Refah Partisi’nin bu mirası devraldığını belirtti. Halkın mevcut düzene karşı bir değişim isteği olduğunu ve bu değişimin Milli Görüş’te bulunduğunu gördüklerini ifade eden Erbakan, vatandaşların vefa ve feraseti sayesinde partilerine büyük destek geldiğini söyledi. Erbakan, Türkiye genelinde 63 belediye başkanlığı kazanarak Türk siyasetinde hızla büyüyen bir parti olduklarını ve yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de iddialı bir şekilde gireceklerini açıkladı.

Samsun’daki esnafın da desteğini alarak diğer ilçelere gitmek üzere yola çıkan Erbakan ve beraberindekiler, Milli Görüş’ün ve Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’de hala önemli bir yere sahip olduğunu ve halkın desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. Türkiye genelinde oy oranlarının artmasıyla birlikte parti olarak önemli bir aktör haline geldiklerini ve halkın desteğiyle daha ileriye gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar. Yeniden Refah Partisi’nin halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceği mesajını veren Erbakan, vatandaşların gösterdiği vefanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Samsun Ziyaretlerinde Büyük Oy Artışlarını Değerlendirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin