1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. YSK, Hatay, Ardahan ve Iğdır’da Seçim Yenileme Taleplerini Reddetti!

YSK, Hatay, Ardahan ve Iğdır’da Seçim Yenileme Taleplerini Reddetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YSK, Hatay, Ardahan ve Iğdır’da seçimlerin yenilenmesi taleplerini reddetti. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çıkan sandık sonuçlarına CHP itiraz etmişti. Ancak YSK, CHP’nin talebini reddetti. Benzer şekilde AK Parti’nin Ardahan ve Iğdır’da seçimlerin yenilenmesi talebi de reddedildi. Ayrıca Yeniden Refah Partisi’nin Iğdır Aralık ilçesinde seçimlerin yenilenmesi isteği de geri çevrildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan seçimlere ilişkin çıkan sandık sonuçlarına CHP itiraz etmişti. CHP, YSK’dan seçimlerin yenilenmesi talebinde bulunmuştu. Ancak YSK, CHP’nin talebini reddetti. Benzer şekilde AK Parti’nin Ardahan ve Iğdır’da yapılan seçimlere ilişkin yenileme talepleri de YSK tarafından reddedildi. Ayrıca Yeniden Refah Partisi’nin Iğdır Aralık ilçesindeki seçimlerin yenilenmesi isteği de YSK tarafından geri çevrildi.

YSK, Hatay, Ardahan ve Iğdır’da yapılan seçimlere ilişkin yenileme taleplerini reddetti. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çıkan sandık sonuçlarına CHP’nin itirazı üzerine YSK kararını verdi ve CHP’nin talebini reddetti. Aynı şekilde AK Parti’nin Ardahan ve Iğdır’da seçimlerin yenilenmesi isteği ile Yeniden Refah Partisi’nin Iğdır Aralık ilçesindeki seçimlerin yenilenmesi talepleri de YSK tarafından reddedildi.

Hatay, Ardahan ve Iğdır’da yapılan seçimlere ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından alınan kararlara göre, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çıkan sandık sonuçlarına CHP’nin itirazı reddedilmiş ve seçimlerin yenilenmesi talepleri kabul edilmemiştir. Benzer şekilde, AK Parti’nin Ardahan ve Iğdır’da seçimlerin yenilenmesi isteği ile Yeniden Refah Partisi’nin Iğdır Aralık ilçesindeki seçimlerin yenilenmesi talepleri de YSK tarafından reddedilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YSK, Hatay, Ardahan ve Iğdır’da Seçim Yenileme Taleplerini Reddetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin