1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yunanistan Sınır Polisine Göçmen Kaçakçıları Tarafından Ateş Açıldı: Yaralı Polis Ameliyatta!

Yunanistan Sınır Polisine Göçmen Kaçakçıları Tarafından Ateş Açıldı: Yaralı Polis Ameliyatta!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Dedeağaç (Evros) ilinde bulunan Meriç Nehri’nde meydana gelmiştir. Yunanistan sınır polisleri, Türkiye ile Yunanistan arasındaki sınıra devriye gezmektedirler. Ancak bu devriye sırasında göçmen kaçakçıları tarafından ateş açılmıştır. Açılan ateş sonucunda bir sınır polisi karnından yaralanmış ve hemen Dimetoka Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

Yaralanan sınır polisi ameliyata alınmış ve sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Yunanistan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, olayın Türkiye tarafından yasadışı yollarla kaçak göçmenlerin Yunanistan’a girişini engellemeye yönelik operasyon sırasında yaşandığı belirtilmiştir.

Saldırının gerçekleştiği Meriç Nehri, Türkiye ve Yunanistan arasındaki sınıra denk gelmektedir. Yunanistan Sınır Polisi, bu bölgede devriye gezmekte ve sınıra yaklaşan kaçak göçmenleri durdurmaya çalışmaktadır. Ancak göçmen kaçakçıları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda bir sınır polisi yaralanmıştır. Yaralı polis, Dimetoka Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır.

Yunanistan Emniyet Müdürlüğü, olayın detaylarıyla ilgili bir açıklama yapmıştır. Saldırının, Türkiye tarafından gerçekleştirilen yasadışı göçmen girişini engelleme operasyonu sırasında meydana geldiği belirtilmiştir. Sınır polisine ateş açan göçmen kaçakçılar, sınırdan kaçmaya çalışmış ancak yakalanmışlardır.

Yunanistan’ın Dedeağaç ilinde bulunan Meriç Nehri’nde yaşanan olayda sınır polisine ateş açılmış, polis yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan açıklamalara göre, sınır polisinin sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Saldırı, Türkiye’nin yasadışı göçmen girişini engelleme operasyonu sırasında gerçekleşmiştir. Göçmen kaçakçıları, sınırdan kaçmaya çalışmış ancak polis tarafından yakalanmışlardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yunanistan Sınır Polisine Göçmen Kaçakçıları Tarafından Ateş Açıldı: Yaralı Polis Ameliyatta!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin