1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yunus Paksoy’a FETÖ’cü Saldırısı!

Yunus Paksoy’a FETÖ’cü Saldırısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CNN TÜRK Washington muhabiri Mehmet Aydemir, “Son 10-15 dakikadır sürekli rahatsız ediliyorum. Kim olduğunu sorduklarında ve fotoğraf çekmek istediklerinde. Burada araç giriş çıkışı devam ediyor. FETÖ’nün iddia edildiği yer burası. Sürekli taciz olayları yaşanıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında Mehmet Aydemir bilgileri aktarırken bir kişi aracını üzerine sürdü. Aydemir’in tepki göstermesi üzerine aracını sürdüğü kişi, daha sonra kamerasına saldırdı.

SALDIRI SONRASI AÇIKLAMA

Mehmet Aydemir saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Gözlüğüm ve telefonum zarar gördü. Gömleğim yırtıldı. Arabama kaçtım, 911’i aradım. Burada cana kasıt var çünkü aracını üzerime sürdü.” ifadelerini kullandı.
Tekrar CNN TÜRK’e bağlanan Mehmet Aydemir şu ifadeleri kullandı: “3 adet polis ekibi geldi yaklaşık 30 dakika sonra. Darp izleri vardı. Polisler canlı yayın görüntülerini inceledi. Plakasız araç önümde ve arkamda durdu. Belli ki bana zarar vermek istiyordu. Telefonuma doğru hamle yaptı ve sırtıma yumruk attı. Sonra uzaklaştı. Arabasına bindi ve ayrıldı. Bana saldırmak için gelmiş gibi davrandı. FETÖ haberlerini Türkiye’de de ABD’de de yapmıştım ancak ilk defa fiziksel saldırıya uğradım. Polisler olayı anlamaya çalışıyorlardı. Fetöcü saldırgan hakkında nasıl işlem yapılacağını göreceğiz.”

“AYDEMİR FİZİKSEL ŞİDDET GÖRDÜ”

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Selim Yiğit, “Pensilvanya’da yayın yapan CNN TÜRK Washington temsilcisi Mehmet Aydemir’a yapılan saldırı kabul edilemez. Basın özgürlüğünü ve insan haklarını savunan herkes tepki göstermeli.” dedi. Yiğit sözlerine şöyle devam etti:
“Mehmet Aydemir fiziksel şiddet gördü. Polisler olay yerine geldi. ABD polisi saldırgan hakkında nasıl bir işlem yapacak?”

“SALDIRININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

İletişim Başkanı Ahmet İhsan Kamil, “Gazetecilik mesleğini icra ederken bir FETÖ mensubu tarafından saldırıya uğrayan CNN Türk Washington muhabiri Mehmet Aydemir’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu saldırıya karışanlar adalet önünde hesap verecek.” dedi.
Kamil sözlerine şöyle devam etti:
“Saldırıya uğrayan meslektaşımızın yanındayız ve gereken adımları atacağız. Türkiye düşmanlarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Hakikatperver gazetecilere minnettarız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yunus Paksoy’a FETÖ’cü Saldırısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin