1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yüreğir Kaymakamı ve Danışmanı Davasında Şok İddialar Ortaya Çıktı!

Yüreğir Kaymakamı ve Danışmanı Davasında Şok İddialar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada eski Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı danışmanı olduğunu iddia edilen Özgür Akgül ve Paşa Yaşar’ın yargılandığı dava devam etti. Duruşmaya tutuklu sanık Mustafa Kılıç SEGBİS aracılığıyla katılırken, Özgür Akgül duruşmada hazır bulundu, Paşa Yaşar ise katılmadı.

Dolandırıldığını iddia eden Murat Erem mahkemede ifade verdi. Erem, Özgür’ün deprem yardımı adı altında kendisinden para talep ettiğini belirterek kaymakamın da bu dolandırıcılık olayına karıştığını iddia etti. Erem, 3 milyon 230 bin lira parayı kaymakamın hesabına yatırdığını ancak her seferinde oyalama taktikleriyle karşılaştığını ve dolandırıldığını anladığını söyledi.

Diğer bir iddia ise avukat Eda Deveci’den geldi. Deveci, Mustafa Kılıç’ın cezaevinde kendisine “ilk celsede tahliye olurum, uçağa biner gider, sevgilimle İngiltere’de parayı yerim” dediğini iddia etti. Bu sözlere tepki gösteren Kılıç’ın avukatı, Deveci’nin bu beyanlarının tutanağa geçirilmesine karşı çıktı.

Duruşmada eski kaymakamın eşi Hatice Kılıç da tanık olarak dinlendi. Kılıç, eşinin adına açılan banka hesabında yüklü miktarda para transferleri olduğunu ancak bunun eşinin borsa oynamasından kaynaklandığını belirtti ve suçlamaları kabul etmedi.

Mustafa Kılıç ve diğer sanık Özgür Akgül suçlamaları reddederek tahliye talebinde bulundular. Ancak mahkeme savcısı her iki sanığın da tutukluluk hallerinin devamını talep etti. Mahkeme heyeti de tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

Mustafa Kılıç savunmasında kendisine FETÖ’vari bir kumpas kurulduğunu iddia ederek suçlamaları reddetti ve vicdanının rahat olduğunu belirtti. Sanıkların tutukluluk halleri devam ederken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yüreğir Kaymakamı ve Danışmanı Davasında Şok İddialar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin