1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yurt dışına kaçan Eylem Tok Türkiye’ye iade edilecek

Yurt dışına kaçan Eylem Tok Türkiye’ye iade edilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylem Tok adlı şahıs, ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olduktan sonra T.C.’yi yurt dışına kaçırmıştı. Ancak şimdi Türkiye’ye iade edilmesi gerektiği belirtilen taslak metinde yer aldığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Oğuz Murat Aci’nin anne ve babası, Pervin ve Özer Aci, açıklamalarda bulundu.

Anne Pervin Aci, Türk adaletine güvendiklerini ve Eylem Tok’un Türkiye’ye güvenmediğini söyledi. Oğlunu kaybettikten sonra yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu ifade eden Pervin Aci, Eylem Tok’un sorumsuz davrandığını belirtti. Özer Aci ise, olayın milletin davanına dönüştüğünü ve Eylem Tok’un adaletin karşısına çıkacağını söyledi. Eylem Tok’un 11 Eylül’de yargılanacağını ve iade talebinin savcı tarafından yapıldığını belirten Özer Aci, adaletin yerini bulmasını beklediklerini dile getirdi.

Pervin ve Özer Aci, yaşadıkları acı olayın ardından toplumun desteğini hissettiklerini ve adaletin tecelli edeceğine inandıklarını belirttiler. Eylem Tok’un yaşadıklarından dolayı pişman olup olmadığını merak ettiklerini ve hâkim karşısında hesap vereceğini ifade ettiler. Bu süreçte toplumun desteğine olan minnetlerini dile getiren Aci ailesi, yaşadıkları yangını hissettiklerini ve adaletin yerini bulmasını beklediklerini vurguladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yurt dışına kaçan Eylem Tok Türkiye’ye iade edilecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin