1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Zafer Partisi Lideri, MHP Lideri Bahçeli’ye Yanıt Verdi: “Öcalan’ı Alın, Biz Türk Milletini Alalım”

Zafer Partisi Lideri, MHP Lideri Bahçeli’ye Yanıt Verdi: “Öcalan’ı Alın, Biz Türk Milletini Alalım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Devlet Bahçeli, Öcalan’a yönelik çağrısı için destek istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan’a yönelik çağrısını bir adım daha ileriye taşıdı. Partisinin grubunda yaptığı konuşmada terör örgütünün tasfiye edilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, “Terörün tamamen bittiğini ilan etmeye cesaret eden Öcalan, TBMM’de DEM Parti grubuna seslenmeli” dedi. Bahçeli’nin bu açıklamaları, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın tepkisini çekti.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Siz yanınıza Öcalan’ı alın, biz Türk Milletini alalım. Erken seçimde sandığa gidelim” ifadelerini kullandı. Özdağ, Bahçeli’nin Öcalan’a yönelik çağrısını eleştirerek, Türk milletine ait olan şeylerin Öcalan’a devredilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Özdağ, Bahçeli’nin siyasi geçmişini hatırlatarak, “Bahçeli, zamanında olduğu gibi yine terörist başına koltuk değneği olmaya karar vermiş” dedi. Özdağ, Türk devletinin terörle mücadele konusunda Öcalan’ın desteğine ihtiyacı olmadığını vurgulayarak kahraman ordumuzun demoralize edildiğini belirtti.

MHP ve Zafer Partisi arasındaki polemik devam ederken, siyaset kulislerinde de yeni çözüm süreci tartışmaları hız kazandı. Dem Parti ile yapılan jestler ve Bahçeli’nin çağrısı, bu konudaki spekülasyonları artırırken, İsrail’in bölgedeki gelişmeler de Türkiye’nin gündemine oturdu. Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar da Türkiye’nin dış politika konusundaki hassasiyetini ortaya koydu.

Ümit Özdağ, Bahçeli’nin Öcalan’ı Meclis’e davet etmesini sert bir dille eleştirirken, Türk milletine ait olan şeylerin asla terör örgütlerine devredilemeyeceğini vurguladı. Bahçeli’nin sözleri, siyasi arenada yeni tartışmalara neden olurken, Türkiye’nin iç ve dış politikasındaki gelişmeler yakından takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zafer Partisi Lideri, MHP Lideri Bahçeli’ye Yanıt Verdi: “Öcalan’ı Alın, Biz Türk Milletini Alalım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin