1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Zehir Tacirlerine Göz Açtırmayan Operasyonlar

Zehir Tacirlerine Göz Açtırmayan Operasyonlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı tarafından yapılan son açıklamaya göre, 45 ilde polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen “NARKOÇELİK-25” operasyonlarında, 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 kök kenevir ve kök skunk ile 188 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyonlarda toplamda 320 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Halkımıza duyurulur ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemek için kararlı bir şekilde hareket ediyoruz. Operasyonlarımız ülkenin dört bir yanında devam edecektir.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonlara 765 ekip, 1910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği katıldı. Bu operasyonlar İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya ve diğer birçok ilde gerçekleştirildi.

Operasyonlar kapsamında Ağrı, Diyarbakır, Malatya, İstanbul, Hakkâri, Antalya, İzmir, Konya, Eskişehir ve Ankara gibi illerde büyük miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken, onlarca zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.

Operasyonlarda başarılı olan polis, jandarma ve gümrük muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyor ve milletimizin desteğini yanlarında hissettiklerini belirtiyoruz. Allah yardımlarını eksik etmesin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zehir Tacirlerine Göz Açtırmayan Operasyonlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin