1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. ZEHİRLİ ENGEREK SANAYİ SİTESİNDE PANİK YARATTI

ZEHİRLİ ENGEREK SANAYİ SİTESİNDE PANİK YARATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayramiç ilçesi sanayi sitesinde gerçekleşen olay, il Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren’in tarlasından getirdiği boruların traktöründen indirildiği sırada ortaya çıktı. Bu sırada bir borunun içinden çıkan engerek yılanı, çevrede kısa bir panik yaşanmasına neden oldu.

Sanayi esnafı, yılanı kontrol altına alarak zarar vermeden yakaladı. Ardından yaşanan kısa süreli panik sona ererken çevre esnafı da rahat bir nefes aldı. Yılan, doğaya geri salındıktan sonra zarar verilmeden kurtarıldı.

Olayı cep telefonuyla kaydeden Sadık Göğüsgeren, sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bahçeden getirdiğim boruların içinden engerek çıktı. Sanayi esnafımız yılanı yakalayarak doğaya geri bıraktı. İyi ki fark edildi” şeklinde ifadeler kullandı.

Yılanı yakalayan 38 yaşındaki oto tamircisi Feridun Güneş ise, “Yılan traktör ile getirilen boruların içerisinden çıktı. Büyük ihtimalle tarladan borunun içerisinde gelmiş. Biz de yılanı boruların içerisinde gördük, yakaladık. Zarar vermeden tekrar doğal ortamına bıraktık. Yılandan korkmadım. Köylü olduğumuz için alışığız, devamlı yılanları görüyoruz. Yılanı yakalarken hiç çekinmedim” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ZEHİRLİ ENGEREK SANAYİ SİTESİNDE PANİK YARATTI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin