1. Haberler
  2. Ankara
  3. Zeynep Bastık, Ankara’da hayranlarına sürpriz müjde verdi!

Zeynep Bastık, Ankara’da hayranlarına sürpriz müjde verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbaharın ilk günlerinde Ankara’da gerçekleşen konserde popçu Zeynep Bastık, Almanya seyahati sonrası festivalin ilk gününde genç hayranlarıyla buluştu. Sahnedeki performansıyla yaklaşık iki saat boyunca sevenlerini coşturan sanatçı, konser sonunda yaptığı açıklamada hayranlarını heyecanlandıran sürpriz bir duyuru yapacağını belirtti.

Zeynep Bastık, Almanya gezisinin ardından Ankara’ya gelerek bir festival kapsamında sahne aldı. Genç hayranlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan şarkıcı, performansıyla konser alanını coşturdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Bastık, sevilen şarkılarını seslendirirken hayranlarıyla unutulmaz anlar yaşadı.

Konser sırasında sevenleriyle duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, sahne performansıyla tüm izleyicileri etkilemeyi başardı. “Sizlerle paylaşmak için sabırsızlandığım haberlerim var. Çok yakında açıklayacağız” diyerek merak uyandıran sözler sarf eden Bastık, hayranlarını heyecanlandırdı. Genç şarkıcının gelecek planları hakkında yapacağı duyurunun büyük merak konusu olduğu konserde, izleyiciler şarkıcının sözlerini heyecanla bekledi.

Zeynep Bastık’ın Ankara konseri, sanatçının hayranları arasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Genç popçu, festivalin ilk gününde gerçekleştirdiği performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Sahne enerjisi ve seslendirdiği şarkılarla izleyenleri kendisine hayran bırakan Bastık, konser sonunda yaptığı gizemli açıklamayla herkesi merak içinde bıraktı. Hayranları, Bastık’ın yeni projeleri hakkında duyurduğu haberleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Zeynep Bastık’ın sonbaharın ilk günlerinde gerçekleştirdiği Ankara konseri, genç sanatçının müzik kariyerindeki başarısını bir kez daha kanıtladı. Almanya seyahati sonrasında sevenleriyle buluşan popçu, festivalin ilk gününde sahne alarak unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansı, sesi ve enerjisiyle izleyenleri etkileyen Zeynep Bastık, konser sonunda yaptığı sürpriz açıklamayla hayranlarını heyecanlandırdı. Şarkıcının vereceği müjdeli haberlerin ne olduğu ise merakla beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zeynep Bastık, Ankara’da hayranlarına sürpriz müjde verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin