1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Zeytinlikte Korkunç Cinayet: Gübreler Arasında Ceset Bulundu!

Zeytinlikte Korkunç Cinayet: Gübreler Arasında Ceset Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde, bir zeytin bahçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. Zeytinliğine hayvan gübresi atmak için bir çiftlikten sipariş veren B.S. isimli şahıs, bahçesine getirilen gübreyi zeytin ağaçlarının altına sermek için traktör kepçeyle çalışmaya başladı.

Kepçeyle zeytin ağaçlarının altına gübre serpmeye çalışan B.S., kepçenin bir şeye takıldığını fark etti ve aşağı indiğinde gübreler arasında bir cesetle karşılaştı. Durumu hemen jandarma ekiplerine bildiren B.S., olay yerine jandarma ekipleri, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesini sağladı.

Yapılan titiz inceleme sonucunda, cesedin Suriye uyruklu 24 yaşındaki E.B.’ye ait olduğu belirlendi. Otopsi sonucunda ise genç kadının boğazının kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

E.B.’nin kocası K.Y. ile birlikte bir çiftlikte çalıştığı, ancak 2 ay önce işlerini bırakarak ayrıldıkları tespit edildi. E.B.’nin, cinayetin ardından çiftlik sahibini arayarak işlerini bıraktıklarını ve Orhangazi’den ayrıldıklarını söylediği belirlendi.

Katil zanlısı olarak aranan K.Y.’nin bulunması için özel bir ekip oluşturuldu. Ancak yapılan araştırmalara rağmen zanlıya henüz ulaşılamadı. Olayın ardından Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girerek dosyayı tekrar incelemeye aldı ve zanlının yakalanması için kırmızı bülten çıkartıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zeytinlikte Korkunç Cinayet: Gübreler Arasında Ceset Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin